Dovreskogen Camping

Aktiviteter og turmuligheter

Dovreskogen camping er en utmerket base for deg som ønsker å ta fotturer eller bilturer i Nasjonalparkriket. Her kan du oppleve lune daler, kronglete fjellveier og spennende kulturminner. I dette området finner du den sky villreinen og en mengde spor i naturen etter tidligere fangstkulturer. Her streifer ulv, jerv og gaupe forbi, men også en og annen bjørn. Og her bor moskusen, selveste urdyret.

Rondane er ypperlig for fjellturer med lett turterreng for de som ikke er så fjellvante. Men Rondane har også hele 10 fjelltopper på over 2000m for de som er spreke.                             På Dovrefjell vi du finne det kjente utsiktspunktet “Viewpoint Snøhetta”.                               Grimsdalen er en seter-dal, rik på kulturminner.

Det finnes en mengde oppmerkede stier og veier både i skogsterreng og i høyfjellet. Og du kan vandre like fra campingplassen. Med en kort kjøretur med bil er du oppe i selve fjellheimen.

Bildene er hentet fra dagsturer med Dovreskogen camping som utgangspunkt: Høvringen, Peer Gynt Hytta, Storronden, Bråkdalsbelgen, Mysusæter, Snøhetta, Grimsdalen og Lesjaskogsvatnet.

Spør oss, og vi hjelper deg gjerne med turplanleggingen. Vi er også behjelpelig med å finne en god guide dersom du ønsker elg- og moskussafari.

 

fiskVed elva kan du prøve deg på fiske, her fins ørret av fin størrelse og kvalitet.           Fiskekort og enkelt fiskeutstyr får du kjøpt  her hos oss.

Ørreten på bildet er tatt på spinner rett utenfor grillplassen!

 

 

Ved elva har vi en koselig bål-og grillplass som gjestene våre kan benytte.

 

maria_i_lyngen_